Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Pittige kruidenboter met himalayazout


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snij eerst de kruiden zeer fijn. Doe dit in het bakje waar je de boter in doet, zodat de sappen niet verloren gaan. Snipper ook het bosuitje zo fijn mogelijk en voeg een uitgeknepen teentje knoflook toe aan de mix.

Prak vervolgens de halfzachte boter met de kruiden, het bosuitje, een eetlepel sambal manis door elkaar. Proef goed en voeg naar smaak peper en zout toe.

Serveersuggesties

Sambal oelek geeft een pittiger effect. Maar ik mis dan het zoetje dus voeg een beetje suiker, honing of agavesiroop toe.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pittige kruidenboter met himalayazout recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven