Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pittige Antilliaanse surimi recept
Pittige Antilliaanse surimi recept

Pittige Antilliaanse surimi


Ingrediënten


Bereidingswijze


Elke surimistick in 4 a 5 stukken snijden. Cajunkruiden mengen met de krab. Heb je geen cajunkruiden, gebruik dan bijvoorbeeld knoflookpoeder, peper, paprikapoeder, tijm, basilicum enz. Roer ook de Spaanse pepers erdoor. Je kunt ook scherpere pepers nemen, naar eigen smaak. Roer dan tenslotte wat azijn en mayonaise door de krab en proef even, maar niet teveel vloeistof gebruiken. Eventueel nog wat mayonaise of kruiden bijdoen. Vind je dat de azijnsmaak te scherp is, dan wat water erbij. Alles flink mengen en dan koud laten worden in de koelkast. Pas op, het kan zeer pittig ziijn.

Serveersuggesties

In plaats van cajunkruiden gebruik ik "Complete seasoning"of "Season-all", een combinatie van verschillende poeders en kruiden, maar jammer genoeg hier moeilijk te krijgen. Dit hapje kun je bij de lunch gebruiken, lekker met een pistoletje, maar ook bijvoorbeeld bij een koud buffet. Het recept heb ik al heel lang van mijn, nu overleden, zus gekregen. Vermoedelijk is het haar eigen recept. Ze kon lekker koken.

Allergenen Informatie

Voor dit pittige antilliaanse surimi recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven