Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Notenpaté op witlofsalade recept
Notenpaté op witlofsalade recept

Notenpaté op witlofsalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de witlof en snijd ze in ruitjes van 2 cm. Schil de peer en snijd hem in blokjes. Maak een dressing van de olie, azijn en suiker. Breng het op smaak met zout. Verdeel de witlof over 2 bordjes. Schep de peerblokjes erop en besprenkel het met de dressing. Snijd de paté in 10 reepjes en leg de reepjes op de peerblokjes. Garneer het gerecht met de amandelen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit notenpaté op witlofsalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven