Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Meloen en proscutto met dressing recept
Meloen en proscutto met dressing recept

Meloen en proscutto met dressing


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg op ieder bord 2 schijven meloen naar keuze, geen watermeloen. Schik 2 plakken Italiaanse prosciutto als roosjes naast de meloen. Strooi er wat pijnboompitjes overheen. Doe het sap, de mosterd, de honing en de peper in een kommetje en roer het goed om tot een mooie dressing. Besprenkel de meloen en het bord met de dressing.

Allergenen Informatie

Voor dit meloen en proscutto met dressing recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven