Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Krabcocktail recept
Krabcocktail recept

Krabcocktail


Ingrediënten


Bereidingswijze


Halveer de grapefruit, pers één helft uit en verdeel de andere helft in partjes. Verwijder zoveel mogelijk de velletjes en halveer de partjes. Roer een dun sausje van de mayonaise, citroensap, het gezeefde grapefruitsap, tomatenketchup, sherry en cayennepeper. Giet het vocht uit het blikje krab af en verdeel het krabvlees in kleine stukjes. Verwijder de kraakbeenreepjes. Bewaar 4 mooie stukjes voor de garnering. Roer de stukjes krab en grapfruit door het sausje en verdeel het mengsel over 4 glazen. Leg op elk ervan een stukje krab als garnering. Zet de glazen ca. 1 uur in de koelkast. Stuif er voor het serveren nog wat paprikapoeder over. Lekker met geroosterd brood en boter.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit krabcocktail recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven