Kippaté

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Blender
  • Koekenpan

Bereidingswijze

  1. Hak de fijn.
  2. Pel de knoflook.
  3. Maak de kippenlevertjes schoon.
  4. Verhit 2 eetlepels in een koekenpan en fruit de in 10 minuten zacht.
  5. Pers de knoflook er boven uit, voeg de toe en bak het 5 minuten zachtjes mee.
  6. Voeg de kippenlevertjes toe en bak het 10 minuten mee tot ze gaar zijn.
  7. Doe het mengsel in de blender en voeg de resterende toe.
  8. Mix het geheel tot een glad mengsel.
  9. Breng het geheel op smaak met de .
  10. Schep de paté in 4 kleine schaaltjes en bedek ze met plasticfolie.
  11. Druk de folie goed tegen de paté aan.
  12. Zet de paté 8 uur in de ijskast om op te stijven.
  13. Neem de paté uit de ijskast en verwijder de folie.
  14. Meng de klare met en schenk het over de paté.
  15. Garneer met .
25
25
25

Variaties op Kippaté

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Kippaté
VariatieAantalGang
Vissalade buffet met kippaté1Speciale gelegenheden

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter en boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in brandy
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
133 kcal
6%532 kcal
Vetten
22 g.
31%88 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
0%8 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kippaté