Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kipfilet met tonijnmousse recept
Kipfilet met tonijnmousse recept

Kipfilet met tonijnmousse


Ingrediënten


Bereidingswijze


Tonijn uit laten lekken en mengen met tomatenpuree, mayonaise, yoghurt en Provencaalse kruiden, knoflook toevoegen. Mousse op smaak brengen met peper/zout. Kipfilet in waaiervorm verdelen over 4 bordjes. Tonijnmousse als bolletje in het midden leggen. Garneren met een klein beetje kruiden (peterselie of paprikapoeder) en serveren met brood.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kipfilet met tonijnmousse recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven