Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Huispaté van Kees recept
Huispaté van Kees recept

Huispaté van Kees


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de lever, het vlees en de ui in kleine stukken en maal die fijn in een keukenmachine of met een staafmixer. Meng de lever, het vlees en de ui tot een homogene massa. Pers de knoflook en voeg toe. Rits de tijmblaadjes van de takjes en snijd de marjolein in kleine snippers, snijd de paprika in stukjes en de champignons in plakjes Houd enkele champignonplakjes apart en meng de overige champignons met de paprika, de kruiden en de port door de pastei. Maak op smaak af met peper en zout. Vet een ovenschotel in met olijfolie en beleg deze met de plakjes ontbijspek, de apart gehouden champignons en de enkele laurieblaadjes. Vul de ovenschotel verder met de pastei en druk dit goed aan. Dek het geheel af met aluminiumfolie en laat het gedurende vier uur in een oven op 100 graden C. garen. Laat het buiten de oven afkoelen, verwijder de alluminiumfolie en keer de ovenschotel om op een plat bord. Dek goed af en laat 1 dag in de koelkast koud worden. Lekker met toast bij de borrel of als voorafje.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit huispaté van kees recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven