Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde tomaten met Hollandse garnalen en zure room recept
Gevulde tomaten met Hollandse garnalen en zure room recept

Gevulde tomaten met Hollandse garnalen en zure room


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de tomaten en haal het vruchtvlees eruit, bewaar het kapje. Stop het vruchtvlees in een schaaltje. Snijd 1 hele tomaat in blokjes en voeg deze toe. Schep de zure room met de Hollandse garnalen, tomatenblokjes en het tomatenvruchtvlees door elkaar en voeg naar smaak zout en peper toe. Vul de tomaten met de garnalentomatensalade en plaats de kapjes er weer op.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gevulde tomaten met hollandse garnalen en zure room recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven