Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde courgette met champignons, feta en romana tomaatjes recept
Gevulde courgette met champignons, feta en romana tomaatjes recept

Gevulde courgette met champignons, feta en romana tomaatjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de courgette in de lengte doormidden en blancheer de helften tot ze beetgaar zijn. Spoel af met koud water en verwijder de zachte kern m.b.v. een grapefruitmesje of lepel. Bestrooi met kruidenzout. Meng de overige ingrediŽnten en laat het mengsel ca. een uur afgedekt marineren in de koelkast. Laat het mengsel uitlekken in een fijne zeef en verdeel over de courgettehelften. Koud serveren of bestrooi het geheel met geraspte Parmezaanse kaas en verwarm in de magnetron.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde courgette met champignons, feta en romana tomaatjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven