Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde appeltjes (koud of warm) recept
Gevulde appeltjes (koud of warm) recept

Gevulde appeltjes (koud of warm)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Besprenkel de appels met citroensap om verkleuren te voorkomen. Meng de muesli met de honing en voeg suiker en kaneel (en evt. de fijngesneden munt) toe. Schep dit in de uitholling van het klokhuis en druk iets aan. Garneer af met de verse blaadjes munt. Tip: Je kunt deze appeltjes ook warm serveren. Zet ze daarvoor 5 minuten in een voorverwarmde oven op ca. 175 graden C. Leg de munt er dan wel pas op als ze uit de oven zijn gehaald!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gevulde appeltjes (koud of warm) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven