Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gerookte forelpaté recept
Gerookte forelpaté recept

Gerookte forelpaté


Ingrediënten


Bereidingswijze


De vis fijnprakken. Kapje van de tomaten snijden (niet weggooien) en de zaad en zaadlijsten verwijderen, zodat de tomaten gevuld kunnen worden. Meng de vis dan met de boter en roomkaas en wat citroensap en tabasco, zout en peper en wat nootmuskaat tot een zacht geheel. Met een spuitzak of een lepel de tomaten met de paté vullen en het kapje schuin erop leggen. Verdeel de tomaten over 4 bordjes, versier met bijvoorbeeld een plakje citroen en sprietjes bieslook.

Serveersuggesties

Lekker met warme toast of bijvoorbeeld tortillachips.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gerookte forelpaté recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven