Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gerookte forel met rode grapefruitdressing recept
Gerookte forel met rode grapefruitdressing recept

Gerookte forel met rode grapefruitdressing


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de visbouillon en laat hem afkoelen. Laat de kappertjs uitlekken. Verwijder de schil van de grapefruit en snijd het vruchtvlees tussen de vliezen weg. Vang het grapefruitsap op in een kom. Voeg de mayonaise en visbouillon toe aan het sap en roer het goed door elkaar. Was de sla en dep hem droog. Verdeel de sla over 2 bordjes en besprenkel ze met de dressing. Leg de forelfilets op de sla en bestrooi het met de kappertjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gerookte forel met rode grapefruitdressing recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven