Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Garnalencocktail met Whiskysaus recept
Garnalencocktail met Whiskysaus recept

Garnalencocktail met Whiskysaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bekleed 4 grote wijnglazen met de slablaadjes. Schil de grapefruit dik en snijd de partjes uit de vliezen. Snijd de avocado in blokjes en de limoen in dunne plakjes. Schep de garnalen, grapefruit en avocado door elkaar en verdeel dit over de glazen. Meng voor de saus alle ingrediŽnten goed door elkaar, breng op smaak met peper, zout en tabasco of cayennepeper en verdeel over de glazen. Zet op de rand van elk glas een plakje limoen en garneer met de peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit garnalencocktail met whiskysaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven