Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Garnalen met gerookte zalmcocktail recept
Garnalen met gerookte zalmcocktail recept

Garnalen met gerookte zalmcocktail


Ingrediënten


Bereidingswijze


Garnalen in een bakje doen met de saus en het sap van een halve citroen. Dit goed door elkaar scheppen. Gerookte zalm in stukjes snijden. De halve citroen in stukjes snijden. Verdeel over 4 cocktailglazen de zalm. Zet een blaadje sla tegen de zijkant van een glas en verdeel de garnalen over de glazen. Steek als garnering het stukje citroen op het glas.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit garnalen met gerookte zalmcocktail recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven