Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Garnalen met bosuitjes en zoetzure saus recept
Garnalen met bosuitjes en zoetzure saus recept

Garnalen met bosuitjes en zoetzure saus


Ingrediënten


Bereidingswijze


In kom ketjap, gembersiroop, azijn en visfond mengen. In een andere kom garnalen mengen met Japanse mix. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden van ca. 1 cm. Tomaat wassen en in blokjes snijden. In wok olie verhitten en op hoog vuur de garnalen met bosui ca. 3 min. al omscheppend bakken. Uit de pan nemen en in aluminium folie warm houden. In de wok het fondmengsel aan de kook brengen. Tomatenblokjes toevoegen en saus ca. 5 min. laten inkoken tot een licht gebonden saus ontstaat. Af en toe roeren. Intussen in droge koekenpan sesamzaadjes al omscheppend in ca 1 minuut lichtbruin laten roosteren. Garnalenmengsel over vier borden verdelen en saus eromheen scheppen. Bestrooien met sesamzaadjes en serveren met Mihoen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit garnalen met bosuitjes en zoetzure saus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven