Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Garnaaltjes en zalm, gevangen in een flensje met mosterd-dille dressing en bieslook crème-fraîche recept
Garnaaltjes en zalm, gevangen in een flensje met mosterd-dille dressing en bieslook crème-fraîche recept

Garnaaltjes en zalm, gevangen in een flensje met mosterd-dille dressing en bieslook crème-fraîche


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de dressing van de mosterd, de olijfolie, azijn, zout, peper en de suiker of de gembersiroop. Smeer het flensje dun in met de crème-fraîche. Bestrooi het met bieslook, peper uit de molen en zout en leg hierop de zalm. Leg daar de garnaaltjes op en doe daar een beetje dressing over. Rol dit geheel strak op en doe er plastic folie om en leg het ongeveer 30 minuten in de koeling. Garneer de borden met de sla. Snijd de flensjes schuin door en drapeer ze op het bord. Druppel hierover nog wat dressing en serveer de rest ervan in een apart schaaltje.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit garnaaltjes en zalm, gevangen in een flensje met mosterd-dille dressing en bieslook crème-fraîche recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven