Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Forelsalade met karwijzaad recept
Forelsalade met karwijzaad recept

Forelsalade met karwijzaad


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de krieltjes in water met zout in 20 minuten gaar en giet ze af. Maak de forel schoon. Meng de olijfolie met azijn en karwijzaad tot een dressing. Leg de sla in een schaal, bestrooi het met zout en schenk de dressing erover. Meng de sla goed door elkaar en verdeel hem over 4 bordjes. Halveer de krieltjes en tomaten. Snijd de forel in stukjes. Verdeel de sla over 4 bordjes. Leg de forelstukjes met krieltjes en tomaatjes op de sla. Bestrooi het gerecht met zout.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit forelsalade met karwijzaad recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven