Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Forelsalade recept
Forelsalade recept

Forelsalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de krieltjes in water met zout in 20 minuten gaar en giet ze af. Maak de forelfilets schoon. Meng de zure room met olijfolie, azijn en dille tot een dressing en breng het op smaak met zout. Verdeel de sla over 4 bordjes en schenk de dressing erover. Snijd de forel in stukjes. Halveer de tomaten en krieltjes. Meng de forel met aardappelen en tomaten en schenk de dressing erover. Verdeel het forelmengsel over de sla.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit forelsalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven