Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Feuillette aux crepes / Pannenkoekentaart recept
Feuillette aux crepes / Pannenkoekentaart recept

Feuillette aux crepes / Pannenkoekentaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vermeng de mayonaise met de cocktailsaus. Leg op het bord een crepe, besmeer heel dun met de saus en beleg met ham. Leg daarop een crepe, besmeer weer heel dun met de kruidenkaas en beleg met avocado. Leg daarop een crepe, besmeer met saus en beleg met surimi. Leg daarop een crepe, besmeer met kruidenkaas en beleg met plakjes ei. Leg daarop een crepe, besmeer met saus en beleg met gerookte zalm. Leg daarop een crepe, besmeer met kruidenkaas en beleg met plakjes tomaat. Leg daarop een crepe, besmeer met saus en beleg met de tonijn. Leg daarop een crepe, besmeer met kruidenkaas en bestrooi met het eigeel en garneer met halve cherrietomaatjes. Zet de taart enkele uren afgedekt met vershoudfolie in de koelkast. Snijd aan tafel in mooie punten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit feuillette aux crepes / pannenkoekentaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven