Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Champignons a la grecque recept
Champignons a la grecque recept

Champignons a la grecque


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiding: Snijd een kruis in de bovenkant van de tomaten en dompel zet 20 seconde in kokend water, giet het water af en pel de tomaten. Verwijder de pitjes en snijd de tomaten in stukken. Bereiding: Doe de olie, wijn, tomaten, sjalotjes, knoflook, koriander, laurierblad, tijm en 250 mililiter water in een pan (geen aluminium). Breng het aan de kook, sluit de pan en laat het 10 minuten pruttelen. Haal de dekstel eraf en voeg de champignons toe. Laat nog 10 minuten zachtjes doorkoken. Schep de champignons met een schuimspaan uit de pan en laat ze afkoelen in een schaaltje. Kook de overgebleven vloeistof in tot je nog ongeveer 250 mililiter over hebt. Voeg citroensap toe en breng het op smaak met zout, peper en suiker. Giet de saus over de champignons en laat het geheel afkoelen. Serveertip: Bestrooi het met peterselie en serveer het koud.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit champignons a la grecque recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven