Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Carpaccio van gerookte zalmfilet recept
Carpaccio van gerookte zalmfilet recept

Carpaccio van gerookte zalmfilet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwijder de worteltjes van de veldsla en verdeel het over 4 bordjes. Snijd de trostomaatjes in vieren. Hak de augurken fijn. Snijd de pistoletjes in plakjes. Meng de olijfolie met azijn, mosterd en zout tot een dressing. Drapeer de zalm over de sla. Bestrooi de carpaccio met tomaat en augurken. Bedruppel het gerecht met de dressing en bestrooi het met de kaas. Serveer de carpaccio met de pistoletplakjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit carpaccio van gerookte zalmfilet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven