Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Carpaccio met een balsamicodressing recept
Carpaccio met een balsamicodressing recept

Carpaccio met een balsamicodressing


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rooster in een droge koekenpan de pijnboompitten lichtbruin en laat het afkoelen. Spreid de carpaccio over vier borden uit. Snijd de tomaten fijn. Verdeel daarna de rucolasla en de fijngesneden tomaten over de borden. Strooi dan de pijnboompitten en de kappertjes over de carpaccio. Sprenkel de dressing over het gerecht en strooi tenslotte wat geraspte kaas naar smaak erover.
Serveer het met lekker vers stokbrood.

Tip: vooral in de zomer is het lekker om er nog in kleine stukjes gesneden rode en groene paprika over te doen. (Voordat je er de dressing over heen sprenkelt)

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit carpaccio met een balsamicodressing recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven