Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bruschetta met rucola en mozzarella recept
Bruschetta met rucola en mozzarella recept

Bruschetta met rucola en mozzarella


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het brood in ca. 10 langwerpige schuine, dikke sneetjes. Rooster de sneetjes onder de ovengrill of in een broodrooster. De buitenkant van het brood dient krokant van buiten en zacht van binnen te zijn. Besprenkel de geroosterde sneetjes brood met olijfolie. Leg op elk sneetje vervolgens wat rucolablaadjes en daarop een plakje mozzarella. Besprenkel de mozzarella met enkele druppels olijfolie. Garneer met zongedroogde tomaatjes en bestrooi met zout en peper.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bruschetta met rucola en mozzarella recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven