Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bonbon van zalm met dille saus recept
Bonbon van zalm met dille saus recept

Bonbon van zalm met dille saus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg plakjes gerookte zalm op een stuk plastic folie in een rechthoek. Hak het sjalotje fijn en blancheer dit, hak de rest van de gerookte zalm met de verse zalm zeer fijn. Vermeng de zalm met het sjalotje en breng op smaak met zout en peper. Leg dit tartaar op de gerookte zalm plakken en rol dit stevig in de folie, in aluminiumfolie rollen en in de koelkast op laten stijven. Garneren met lollo rosso en vers dille. De saus: Hak het sjalotje fijn en laat het inkoken met de azijn tot het bijna geheel verdampt is, voeg de visbouillon toe en laat het aan de kook komen. De eidooiers in een hoog smal bakje doen en met een staafmixer de bouillon langzaam toevoegen zodat het gebonden wordt. Na afkoeling de gehakte dille toevoegen. Bij de zalmbonbon serveren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bonbon van zalm met dille saus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven