Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Blokjes avocado met garnalen recept
Blokjes avocado met garnalen recept

Blokjes avocado met garnalen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Roer de mosterd met de balsamico azijn en voeg peper en zout naar smaak toe. Snijd hierna de avocado in vieren en verwijder de pit. Schil hierna de avocado en snijd ze tot kleine blokjes. Giet er meteen het citroensap over heen. Verdeel eerst de avocado over vier glaasjes/schaaltjes en doe daarna de garnalen er boven op. Giet als laatste de mosterdazijndressing erover heen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit blokjes avocado met garnalen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven