Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Avocadosalade recept
Avocadosalade recept

Avocadosalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de avocado's en snijd ze in 8 plakjes. Schil de papaya, verwijder de zaadjes en bewaar ze. Snijd de papaya in 16 plakjes. Schil de sinaasappel en snijd hem in stukjes. Meng de olijfolie met citroensap en zout tot een dressing. Voeg de bewaarde papayapitjes aan de dressing toe. Verdeel de veldsla over 4 bordjes. Leg de plakjes avocado en papaya om en om op de sla en bedek het met sinaasappelstukjes. Verdeel de dressing over het gerecht.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit avocadosalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven