Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Avocado grapefruitsalade recept
Avocado grapefruitsalade recept

Avocado grapefruitsalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


De ijsbergsla in grote stukken scheuren, wassen, drogen en op de bordjes leggen. De grapefruitpartjes laten uitlekken en het sap opvangen. Een sausje maken van azijn, zout, peper, de suiker en 2 eetlepels van het grapefruitsap en de olie. De avocado's halveren, de pit verwijderen, schillen, in parten snijden en deze direct met wat grapefruitsap besprenkelen. De avocado's en grapefruit over de sla verdelen en met dressing overgieten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit avocado grapefruitsalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven