Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aubergine met geitenkaas en koriander recept
Aubergine met geitenkaas en koriander recept

Aubergine met geitenkaas en koriander


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de aubergines in de lengte in plakken van 1 cm dik. Pel de knoflook. Leg de aubergineplakken in een vergiet en bestrooi ze met zout. Spoel ze na 30 minuten af onder koud stromend water. Dep de plakken af met keukenpapier. Verhit 1/2 deciliter olijfolie in een koekenpan en bak de aubergineplakken aan beide kanten bruin. Meng de rest van de olijfolie met azijn en pers de knoflook er boven uit. Breng het op smaak met zout. Lek de aubergineplakken in een ovenschaal en schep de helft van de koriander er olijfolie erdoor. Laat de plakken 4 uur marineren. Prak de geitenkaas fijn. Snijd het stokbrood in plakken en leg de aubergineplakken erop. Bestrooi het gerecht met de geitenkaas en de rest van de koriander.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aubergine met geitenkaas en koriander recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven