Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aspergesalade met geitenkaas recept
Aspergesalade met geitenkaas recept

Aspergesalade met geitenkaas


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Maak de witte en groene asperges schoon en snijd ze in stukjes van 10 cm. Schil de appels en snijd ze in plakjes. Snijd de bosuitjes in ringetjes. Verkruimel de geitenkaas. Meng de extra olijfolie met azijn, citroensap, mosterd, honing en zout tot een dressing. Verdeel de veldsla over 4 bordjes. Vet een grillpan in met olijfolie en rooster de asperges rondom bruin en gaar in 7 minuten. Leg de asperges op de veldsla. Bak de appelplakjes even in de grillpan en leg ze met de bosuitjes op de salade. Schenk de dressing over de salade en bestrooi het gerecht met de geitenkaas.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aspergesalade met geitenkaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven