Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Knolselderij-venkel roomsoep recept
Knolselderij-venkel roomsoep recept

Knolselderij-venkel roomsoep


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Snij het groen van de selderij en venkel en bewaar het jonge groen (garnering)
Schil alle groente, snij alles is fijne blokjes.
Verhit boter in de soep pan, pers de knoflook erboven uit en bak kort met de peper.
Voeg de gesneden groente toe en bak 10 minuten mee.
Blus met 1 liter water tot de groente iets onder staat en kook met de 2 blokjes bouillon 1 5 minuten door. Haal van het vuur, pureer fijn met de staafmixer. Zet de pan weer op het vuur en laat met een half pakje room 5 minuten doorkoken. Voeg naar smaak, water peper en evt. zout toe.

Serveer met krokant gebakken spekblokjes en fijngehakt groen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit knolselderij-venkel roomsoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Knolselderij-venkel roomsoep heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Heb nog champignons toegevoegd. lekkere frisse soep en zo klaar!
    Berdien gaf dit recept op 5 mei 2016 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven