Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord


Italiaanse gevulde komkommer recept
Italiaanse gevulde komkommer recept

Italiaanse gevulde komkommer


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de olijven in dunne plakjes. Was de tomaten, snijd ze in vieren, verwijder de zaadlijsten en snijd ze in kleine blokjes. Leg wat olijvenplakjes en tomaatblokjes opzij voor garnering. Was de basilicum, snijd een gedeelte fijn en bewaar een takje voor garnering. Doe dit alles door de kwark en breng op smaak met zout en peper. Was de komkommer en schil hem eventueel. Snijd de komkommer in de lengte door en verwijder de zaadlijsten. Snijd elke helft in vier schuine stukken. Vul de komkommers met de kwark, bestrooi met de olijven en de tomaten en wat blaadjes basilicum.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit italiaanse gevulde komkommer recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven