Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ham-champignon-cocktail recept
Ham-champignon-cocktail recept

Ham-champignon-cocktail


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de eieren hard in 10 minuten. Laat ze schrikken en pel ze. Snijd 1 ei in stukjes en de andere in partjes. Borstel de champignons shcoon en snijd ze in plakjes. Verhit de olie in een koekenpan en roerbak de plakjes champignons met de uitgeperst knoflook in ca. 3 minuten lichtbruin. Neem de pan van het vuur en laat de champignons afkoelen. Snijd de ham in blokjes. Maak het lente-uitje schoon en snijd het in ringetjes. Schep de eistukjes, champignonplakjes, hamblokjes en uiringetjes doorelkaar. Vermeng voor de saus de yoghurt met de mayonaise. Pers de gewelde knoflook erboven uit en roer de kruidenmix en geelwortel erdoor. Breng pittig op smaak met zout en peper. Schep de saus luchtig door het ham-champignonmengsel en laat de smaken ca. 1 uur afgedekt intrekken in de koelkast Bekleed 4 coupes met de gewassen sla, schep de salade erop en garneer met parjes ei, partjes tomaat en de olijven

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ham-champignon-cocktail recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven