Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde portobello's met Parmezaanse kaas recept
Gevulde portobello's met Parmezaanse kaas recept

Gevulde portobello's met Parmezaanse kaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet een grote ovenschaal lichtjes in met olie. leg 8 portobello's met de hoedjes naar beneden in de ovenschaal en snijd de resterende 4 portobello's fijn.
Verhit de maiskiemolie in een koekenpan met anti aanbaklaag.
Voeg de fijngesneden portobello's, venkel, zongedroogde tomaten en knoflook toe en bak op laag vuur tot de groenten zacht, maar niet bruin zijn. Neem ze van het vuur en laat afkoelen.
Voeg de fontina, Parmezaanse kaas, het basilicum en peper en zout naar smaak toe. Meng goed. Bestrijk de portobello's lichtjes met de olijfolie. Vul de holtes met een lepel groentevulling. Bak de portobello's 22.5 minuten tot ze zacht zjn en de vulling doorgewarmd is. Strooi er de Parmezaanse kaas en peterselie over en serveer meteen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde portobello's met parmezaanse kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven