Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde champignons met rucola recept
Gevulde champignons met rucola recept

Gevulde champignons met rucola


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de champignons schoon en bewaar de steeltjes. Hak de steeltjes fijn.
Pel en snipper de ui. Was de peterselie en hak hem grof.
Snijd de ham klein
Bak de champignons rondom 5 minuten in 2 eetlepels olie. Neem de champignons uit de pan en laat ze uitlekken op keukenpapier
Bak de ui en de champignonsteeltjes in het bakvet. Breng op smaak met zout en peper. Bak het geheel tot al het vocht verdampt is.
Bak de ham kort mee. Spatel de peterselie erdoor en laat afkoelen.
Roer de azijn, zout, peper en wat suiker door elkaar. Klop er 1-2 eetlepels olie doorheen. Was de rucola en laat hem uitlekken.
Meng de rucola met de dressing. Vul de champignons met het ham-peterselie mengsel en serveer ze op de rucolasalade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde champignons met rucola recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven