Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde avocado met garnalen, tomaat en yoghurt recept
Gevulde avocado met garnalen, tomaat en yoghurt recept

Gevulde avocado met garnalen, tomaat en yoghurt


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de tomaten, halveer ze en verwijder het vocht en de zaadjes. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Snijd de olijven in plakjes. Schep de blokjes tomaat, de plakjes olijf en de helft van de basilicum door elkaar. Maak een dressing: Roer de azijn en de rest van de basilicum door de yoghurt en breng de dressing pittig op smaak met zout en peper. Halveer vlak voor het serveren de avocado's, verwijder de pitten en lepel het vruchtvlees uit de schillen. Snijd het vruchtvlees in stukjes, schep die door de dressing en roer het tomaat-olijfmengsel erdoor. Schep de salade in de uitgeholde avocadoschillen en serveer direct.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde avocado met garnalen, tomaat en yoghurt recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven