Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gerookte zalm gemarineerd in Talisker whiskey recept
Gerookte zalm gemarineerd in Talisker whiskey recept

Gerookte zalm gemarineerd in Talisker whiskey


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng alle ingredienten en doe deze in een ondiepe schaal. Wrijf de zalm goed in met de mix en leg hem met de vleeskant naar beneden, klein beetje onder druk zetten en afdekken met folie en voor 24 uur in de koeling zetten.
Met keukenpapier goed afdeppen en voor de rookoven gereed maken. Rook de zalm gedurende 30 minuten. Serveer in fijne plakjes na afkoeling.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gerookte zalm gemarineerd in talisker whiskey recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Gerookte zalm gemarineerd in Talisker whiskey heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • Kan je deze gemarineerde zalm ook in de oven bereiden? Ik heb helaas geen rookoven.
    Crysje gaf dit recept op 1 januari 2014 5 uit 5 sterren
  • Talisker is een Schotse whisky van het eiland Skye.
    Frank gaf dit recept op 14 april 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven