Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gerookte kipfilet met cranberry´s recept
Gerookte kipfilet met cranberry´s recept

Gerookte kipfilet met cranberry´s


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Snijd de gerookte kipfilet in heel dunne plakjes. Leg ze dakpansgewijs in een cirkel op de borden. Kook de cranberry´s in ca. 15 minuten zacht met de suiker. Pureer ze kort zodat ze herkenbaar blijven. Schep midden op elk bord een lepel cranberry´s. Rooster de pijnboompitten en verdeel ze met de gehakte basilicum over de kip. Geef er stokbrood en kruidenboter bij.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gerookte kipfilet met cranberry´s recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven