Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gepocheerde kabeljauw in bouillon recept
Gepocheerde kabeljauw in bouillon recept

Gepocheerde kabeljauw in bouillon


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng de bouillon met de chilivlokken aan de kook en draai dan de warmtebron laag. Pel en snipper de sjalot en voeg de snippers aan de bouillon toe. Snij de kerstomaten in de lengte in vieren. Maak de sugarsnaps schoon en snij ze schuin in repen. Hak de peterselie. Snij de stukken vis elk in 3 stukken en kruid met zout en peper. Voeg de stukken vis en de helft van de tomaten toe en laat de vis zachtjes garen. Voeg de laatste 3 minuten de stukken sugarsnaps, peterselie en de rest van de tomaten toe. Kook de groente beetgaar. Neem de vis met een schuimspaan uit de bouillon en verdeel de stukken over 4 (warme ) borden. Breng de bouillon op smaak met de sojasaus. Schep de bouillon met de groente over de vis.

Serveersuggesties

Dit gerecht is handig om last minute (met gasten aan tafel) te maken. Zet alles klaar van tevoren schoongemaakt en gesneden. Laat de bouillon met de chili en sjalot alvast trekken zodat de soep op het laatste moment afgemaakt kan worden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gepocheerde kabeljauw in bouillon recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven