Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gegrilde tomaten met garnalen mayonaise recept
Gegrilde tomaten met garnalen mayonaise recept

Gegrilde tomaten met garnalen mayonaise


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng 2 eetlepels mayonaise met 2 eetlepels kwark, peper, zout, garnaaltjes erdoor samen met wat citroensap en fijngesneden bieslook. Hou wat garnaaltjes achter om te garneren. Op laten stijven in de koelkast. Snijd tomaten doormidden en haal van de onderkant en de bovenkant een klein schijfje af zodat ze goed stevig staan. Klein beetje olijfolie, zout en peper erop. Grillpan goed heet laten worden. Bovenkant van de tomaat in grillpan tot mooie bruine streep ontstaat. Doe dit ook met de andere kant. Uit de pan halen en balsamico erop sprenkelen. Af laten koelen. Leg een bolletje garnalenmayonaise op de tomaat en garneer met 'n sprietje bieslook. Schik wat sla op 'n bordje 1 of 2 tomaten erop en wat garnaaltjes eromheen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gegrilde tomaten met garnalen mayonaise recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven