Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gegratineerde portabella recept
Gegratineerde portabella recept

Gegratineerde portabella


Ingrediënten


Bereidingswijze


Warm de oven voor op 200C. Wrijf de portabella's schoon en breek de stelen eruit. Bestrijk ze met wat olie en zet ze 8 minuten in de hete oven. Hak intussen de stelen klein. Snijd de salami, de paprika en de tomaten heel klein. Meng alles door elkaar en breng op smaak met wat peper en zout. Vul de portabella's en verdeel daarna de kaas erover. Zet ze nog even terug in de oven tot de kaas gesmolten is.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gegratineerde portabella recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven