Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gebakken perzik met ontbijtspek recept
Gebakken perzik met ontbijtspek recept

Gebakken perzik met ontbijtspek


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Snijd het spek in reepjes en bak het in een droge koekenpan knapperig.
Neem uit de pan en laat het spek uitlekken op keukenpapier.
Verwarm de oven voor op 200 graden celsius.
Was de basilicum, pluk de blaadjes van de takjes en snijd de basillicum in reepjes. Laat de mozzarella uitlekken en snijd hem in blokjes. Vul de halve perziken met de mozzarella, de spekreepjes en de basilicum (op wat garneren na) en leg de perziken in een kleine ingevette ovenschaal.
Gratineer ca. 15 minuten in de oven.
Pel en snipper ondertussen de sjalot en meng hem met de balsamico, zout, peper en wat suiker. Klop de olie er doorheen.
Maak de sla schoon en scheur hem wat kleiner. Meng de sla met de dressing, verdeel hem over de borden, leg de perziken erop en bestrooi met de rest van de basilicum.
Lekker met stokbrood.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gebakken perzik met ontbijtspek recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven