Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Garnalen hamburger met Japanse mayonaise


Ingrediënten


Bereidingswijze


Hak de garnalen fijn tot een tartaar en meng met een deel van het eiwit en breng op smaak met peper en zout.
Maak met behulp van kookringen 10 kleine hamburgetjes. plaats deze op bakpapier en dek af met folie en plaats ins de vriezer.
Haal voor het bakken de hamburgetjes eerst door het eiwit en vervolgens door de panko en herhaal dit nogmaals. Bak ze in de olie tot ze gaar zijn. Voorzichtig met het omdraaien.
Snijd de courgetteschil en de paprika in kleine reepjes en bak ze kort in de olie en voeg wat rijstazijn en mirin toe. Laat het vocht verdampen. Kruid met peper en zout.
Maak een mooie mayonaise van de eierdooiers, mosterd, citroensap en de olie. Kruid hiernamet de wasabi, yuzu, mirin en peper en zout.
Maak de borden op door op ieder bord een paar streepjes mayonaise te plaatsen. Hierop een hoopje groenten en daarop het hamburgertje.

Heerlijk met een glas witte wijn.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit garnalen hamburger met japanse mayonaise recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven