Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Garnaalkroketten recept
Garnaalkroketten recept

Garnaalkroketten


Ingrediënten


15

Bereidingswijze


Pel de garnalen en zet het afval met een halve liter water op het vuur met de peper, de paprika en het citroensap en laat een kwartierje pruttelen. Zeef deze bouillon en hou hem apart. Maak vervolgens een dikke bechamelsaus met de boter, de bloem en het kookvocht van het afval. Voeg van het vuur af een na een 3 eierdooiers toe, een vleugje muskaatnoot, de garnalen en gruyére. Schep het mengsel in een platte schaal, strijk glad en zet 24 uur in de koelkast. Maak de volgende dag met bebloemde handen kroketten van het mengsel, haal ze door losgeklopt eiwit en vervolgens door paneermeel. Bak de kroketten in hete frituurolie gedurende 4 à 5 minuten.

Allergenen Informatie

Voor dit garnaalkroketten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven