Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Coquille St. Jacques met ijsbergsla recept
Coquille St. Jacques met ijsbergsla recept

Coquille St. Jacques met ijsbergsla


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de coquilles ontdooien en droog ze goed af. Houd 1 eetlepel olijfolie apart. Meng de rest van de olie met de paprikablokjes, de basilicumreepjes, de knoflook en wat zeezout. Zet dit even apart. Verwarm 1/2 eetlepel van de achtergehouden olijfolie en roerbak hierin heel snel de ijsbergsla. Leg de sla in het midden van 2 borden. Bak dan de coquilles in de rest van de olie (1/2 eetlepel) heel snel aan beide kanten bruin in de olie. Strooi wat zeezout over en leg ze op de borden tegen de sla aan. Schep de saus er omheen.

Serveersuggesties

Geef er knapperig stokbrood bij. Voor 4 personen alles verdubbelen behalve de 1 eetlepel olijfolie om de sla en coquilles in te bakken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit coquille st. jacques met ijsbergsla recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven