Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chorizo aardappelsalade recept
Chorizo aardappelsalade recept

Chorizo aardappelsalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


De aardappels in blokken of stukken (niet te klein) snijden. Erwtjes en/of mas uit laten lekken. De kwark mengen met mosterd, mayonaise en wat zout en peper. De aardappelblokken in een schaal doen en het kwarkmengsel erdoor roeren. Dan appel, chorizo en erwten en/of mas en de lente-uiringetjes toevoegen. Bestrooi met paprikapoeder.

Serveersuggesties

Lekker bij een koud buffet. In Spanje wordt dit meestal als voorgerecht gegeven. De tijd voor het koken van de aardappels is hier niet meegerekend, ik maak dit gerecht meestal als ik aardappels over heb. Chorizo kun je vervangen door restjes kip, vlees enz. Gekookte aardappels gelden in bijna heel Spanje als groenten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit chorizo aardappelsalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven