Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Charlotte van geitenkaas recept
Charlotte van geitenkaas recept

Charlotte van geitenkaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schaaf met een dunschiller dunne reepjes courgette af. Blancheer in kokend water en spoel koud af. Droog op een schone theedoek. Vet 4 vormpjes in met wat olie en beleg de wanden met courgettereepjes. Laat uiteinden over de rand hangen. Meng kruiden, geitenkaas en room. Maak op smaak met peper en zout. Verdeel dit mengsel in de potjes en vouw de courgetterandjes erover . Laat goed koelen. Ontvorm de charlottes op een bordje en garneer met bieslook.

Serveersuggesties

Probeer ook eens 150 gram boursin met kruiden en 150 gram geitenkaas. Bestrooi dan vlak voor je serveert de charlotte rijkelijk met verse kruiden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit charlotte van geitenkaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven