Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Champignons  la Dordogne recept
Champignons  la Dordogne recept

Champignons la Dordogne


Ingrediënten


Bereidingswijze


De champignons schoon vegen en als ze te groot zijn, door de helft of in kwarten snijden. Goed uit laten lekken. In de pan de boter heet laten worden en hier in de champignons aanbakken. Ham en de uien toevoegen. Afblussen met Cognac en ruim wijn, het vocht iets laten indampen. Room toevoegen tot de champignons net niet bedekt worden. Peper, oregano, tijm en zout erbij. Het geheel aan de kook brengen op een laag vuur. Kook het in tot een dikke saus. Vlak voor het serveren de groene kruiden toevoegen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit champignons la dordogne recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Champignons la Dordogne heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Dit recept is ook erg lekker als je er een fijn gesneden rode peper zonder pitjes er aan toevoegt.
    Twanalberda gaf dit recept op 1 januari 2008 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven