Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ceviche van kabeljauw recept
Ceviche van kabeljauw recept

Ceviche van kabeljauw


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Snijd de kabeljauw met een scherp lang mes in dunne plakjes(dit gaat het best als je het mes een beetje schuin op de vis zet).
Leg de plakjes op een platte schaal en schenk het limoensap erover.
Laat afgedekt in de koelkast minimaal 15 minuten marineren(door het zuur van het limoensap gaart de vis).
Giet wat van het limoensap af.
Bestrooi de vis met wat grof gemalen zeezout, de Spaanse peper, gember en het kokosschaafsel.

Serveersuggesties

In plaats van de kabeljauw kun je ook verse zalm gebruiken!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ceviche van kabeljauw recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven