Casselerrib met tonijnsaus en gevulde eieren

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Spuitzak
  • Pan
  • Staafmixer

Bereidingswijze

  1. Breng de in een pan met koud water aan de kook en kook de in ca. 8 minuten hard.
  2. Laat schrikken onder koud stromend water, pel de en laat afkoelen.
    Was de basilicum.
  3. Houd enkele blaadjes apart voor garnering en hak de overige basilicum zeer fijn.
    Halveer de en verwijder voorzichtig de dooiers.
  4. Roer de eidooiers met 3 eetlepels , de puree, en de gehakte basilicum glad.
  5. Breng op smaak met , en
    Vul de spuitzak met dit mengsel en spuit toefjes op de gehalveerde
    Laat voor de saus de uitlekken en pureer hem samen met de , 3 eetlepels en het fijn met de staafmixer.
    Roer de erdoorheen en breng op smaak met en
    Was de sla en schud hem droog.
  6. Verdeel samen met de op een schaal.
  7. Leg de in het midden.
  8. Verdeel de tonijnsaus over de .
  9. Garneer met de overige basilicum.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mayonaise kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • mayonaise kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mayonaise kan sporen bevatten van lactose en Allergie in melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise
  • tonijn is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
222 kcal
11%888 kcal
Vetten
16 g.
24%64 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
1 g.
0%4 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Casselerrib met tonijnsaus en gevulde eieren